Menu
Mateřská škola Roudnice
Mateřská školaRoudnice

GDPR

Škola:

Mateřská škola, Roudnice zpracovává osobní údaje ve veřejném zájmu a v nezbytném rozsahu pro plnění povinností vyplývajících ze zákona o obcích a dalších obecně závazných právních předpisů. Osobní údaje (OÚ) jsou předávány pouze zákonem stanoveným osobám včetně předávání OÚ do jiných států.

Osoba, jejíž osobní údaje jsou zpracovávány, může na rozsah a způsob zpracování podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a má právo požadovat od správce údajů přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu, výmaz anebo omezení zpracování. Dále má právo vznést námitku proti zpracování a právo na přenositelnost OÚ. Pokud jsou osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu má právo kdykoli souhlas odvolat.

Správce OÚ:

  • Bc. Martina Kopřivová
  • sídlo správce: Mateřská škola, Roudnice, Roudnice 100, 50327 Lhota pod Libčany
  • telefon: 735123435 e-mail: msroudnice@seznam.cz

Pověřenec pro školy:

  • Hradecký venkov o.p.s.
  • Se sídlem: Husovo náměstí 83, 503 15 Nechanice
  • Kontaktní osoba: Lucie Štěpánková
  • E-mail: gdpr.hradeckyvenkov@gmail.com,
  • Datová schránka: z8zdm5p

Škola

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
28 29
2
30 1 2 3 4
5
1
6 7 8 9 10 11
12
1
13 14 15 16 17 18
19 20
1
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Anketa

Hlasujte kliknutím na jednu z možností

Svátek

Svátek má Julie

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Den lidských práv
  • Slavnostní předání Nobelových cen

Zítra má svátek Dana

Státní svátky a významné dny na zítřek:

  • Světový den dětství
  • Mezinárodní den hor
  • Mezinárodní den solidarity s ženami a dětmi Afriky

Pranostiky

Pranostika na akt. měsíc

V prosinci-li zima, sníh-li hojně lítá, hojnost všady bývá žita.

Pranostika na akt. den

Když v prosinci hrom ještě hučí, rok příští stále vítr fučí.